Mogelijkheden in de toegangscontrole

Er zijn veel verschillende situaties te bedenken waarbij je behoefte hebt aan een toegangscontrole-systeem. Denk hierbij aan (kleinere) kantoren, winkels of wooncomplexen. Alleen bevoegd personeel kan ergens naar binnen gaan of op bepaalde locaties komen.
Voor situaties waarbij men snel en eenvoudig over elektronisch toegangsbeheer wil beschikken, brengt DSI het merk Phera op de markt. Dit is ideaal voor appartementen complexen, kleinere kantoren en winkels. Phera wordt aangesloten op het netwerk en is op afstand te bedienen via een app of een willekeurige PC met een internetbrowser.

Zo kan de beheerder eenvoudig bepalen wie, waar en wanneer naar binnen mag. Vanzelfsprekend gebeurt dit geheel beveiligd met zware encryptie om misbruik te voorkomen.

phera2 - DSI Benelux BV

Modellen

Van Phera zijn drie uitvoeringen verkrijgbaar. In alle gevallen geldt dat de systemen ook werken als internet even niet beschikbaar is. Door panelen toe te voegen via een bestaand netwerk is het systeem nagenoeg onbeperkt uit te breiden. Phera betekent eenvoudige installatie, inzetbaar op iedere locatie en scherp geprijsd. Ideaal voor kantoren, winkels, kinderdagverblijven, VVE’s, kleine ondernemingen en woningcorporaties.
server - DSI Benelux BV

Op een PC of server

macbook - DSI Benelux BV

Voorgeïnstalleerd op een speciale PC

cloud - DSI Benelux BV

Cloud-based server in Nederland: Phera.NET

Eenvoudige installatie

Install & GO Met Phera behoort ellenlange kabels trekken tot de verleden tijd. De centrale plaatst u bij de deur, koppelt deze aan het bestaande netwerk en vervolgens sluit u de lezer aan. Via een app scant u de barcode op het paneel om deze toe te voegen aan uw systeem.

Makkelijk te beheren via app

Toegang met een app Wie mag waar en wanneer naar binnen? Ook dat regelt u eenvoudig via de app, computer of tablet. Deze gratis app kunt u gebruiken waar u ook bent en de intuïtieve software wordt ingericht naar uw wens en bevoegdheid. Of toegangscontrole via internet veilig is? Absoluut! Dankzij de versleutelde data is Phera net zo betrouwbaar als een traditioneel toegangscontrole systeem.
Wilt u meer weten over deze oplossing neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of demonstratie.