Camerabewaking in de retailbranche

Videobewaking voor detailhandelaren kan worden gezien als ingewikkeld en kostbaar, maar dat hoeft niet zo te zijn. Met de oplossingen van DSI voor de retail, kan men op een eenvoudige, veilige en betrouwbare manier de camera’s inzetten voor vele oplossingen, zoals registratie van aantal personen in een winkel, koopgedragherkenning en deeplearning-oplossingen.

De open API is reeds bij velen applicaties zoals kassa-registratiesystemen, ERP- en HRM systemen, geintegreerd.

Voordelen:

  • Integratie met derden zoals kassa’s, alarmcentrales(PAC) en ERP systemen
  • Analytische mogelijkheden vanaf 2 camera’s
  • Mobiele applicaties ter bescherming en opvolging incidenten
  • Marketingmogelijkheden
  • Controles over de kassa’s

Heat

Betrouwbare videobewaking

Helaas is videobewaking in de retail een noodzaak. Niet alleen om eigendommen en klanten te beschermen, maar ook om diefstal en vandalisme te voorkomen, die ernstige gevolgen kunnen hebben voor uw winkel, zoals financieel verlies en het veroorzaken van onzekerheid.
Wij kunnen u helpen met meerdere zaken die vanuit uw CCTV-systeem worden geregeld, zoals het tellen van het aantal personen in uw winkel, controles op het afrekensysteem of zelfs koopgedrag herkenning.
Met onze VMS-software, zorgen wij ervoor dat elk evenement wordt vastgelegd, gemeld en opgevolgd, waardoor diefstal en vandalisme worden verminderd of zelfs voorkomen. Door middel van de beveiligde mobiele applicatie, kunnen de mogelijke incidenten direct naar de dichtstbijzijnde medewerker(ster), of derden worden gestuurd.
U kunt er zeker van te zijn dat met DSI gevoel, elke gebeurtenis is vastgelegd. We hebben een team van specialisten om ervoor te zorgen dat de video surveillancesysteem is afgestemd op uw specifieke wensen en eisen en daarom ervoor zorgen dat uw winkel is beschermd.
Wilt u meer weten over deze oplossing neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of demonstratie.

Koopgedragherkenning

Heat

Kassa-afwikkeling

Heat

Hier hebben wij al ervaring mee

CavAgrotheek