WIE ZIJN WIJ?

 
Dutch Security Innovations B.V. is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en eventueel ingebruikstellen van professionele cameraoplossingen (CCTV). Wij leveren verschillende beveiligingsoplossingen en kunnen u helpen met het volledig waterdicht maken van uw camera- en bedrijfsbeveiliging.
 
  • Hybride- en IP-camerabeveiliging (CCTV)
  • Thermische camera-oplossingen inclusief 12 algoritmen voor het analyseren van de beelden
  • Analytische software zoals kentekenherkenning en gezichtsherkenning
  • Specialist in beveiligde netwerkoplossingen zoals Keytalk, Unified Threat Management en encryptie ten behoeve van CCTV-oplossingen
  • Domotica
  • Toegangscontrolesystemen
 
3665
 

STATE OF THE ART-TECHNOLOGIE

DSI maakt gebruik van hoge kwaliteitsnormen zoals UL-TüV en diverse NEN-normeringen voor industrieel en financieel gebruik.

SERVICE OP MAAT

Ondersteuning voor u en uw eindgebruiker. Drie jaar volledige garantie voor configuratie van de IP-camera’s en NVR’s.

RUIME VOORRADEN

Alle producten hebben wij ruimschoots op voorraad. Zowel de standaard modellen als de voorgeconfigureerde producten en accessoires.

SNELHEID EN KENNIS

Al onze medewerkers hebben een zeer ruime ervaring in de CCTV-branche en worden regelmatig getraind. Wij proberen altijd binnen dertig minuten te reageren op uw aanvraag.

LEASEMOGELIJKHEDEN

Zonder grote investering toch de beste camera’s? Wij bieden verschillende soorten leaseovereenkomsten aan.

SAMENWERKING MET DE JUISTE PARTNERS

Samen met onze gecertificeerde partners zetten wij ons voor de volle 100% in om u te begeleiden en te adviseren bij de keuze uit onze producten.

4073
4072
4074

HTTPS- TRIPLE VERIFICATIE-VPN

Wij helpen u met cybercrime-oplossingen en beveiliging van camera’s. Zo zijn alle camera’s en NVR’s leverbaar met SRTP-encryptie. Een standaard wachtwoord is tegenwoordig niet genoeg.

Zo wordt er gebruik gemaakt van een twee-staps-verificatie voor toegang tot de camera, NVR of VMS en alle software is gecontroleerd en getest op malware-issues.

> Lees meer

EIGEN ONTWIKKELCENTRUM

In ons eigen ontwikkelingscentrum in Amsterdam komen de DSI-kerntechnologieën zoals CCTV, VMS en integratie samen in de vorm van innovatieve totaaloplossingen.

In ons ontwikkelingscentrum testen wij alle oplossingen uit voor de verschillende markten. Of het nu gaat om een eenvoudige integratie met uw huidige CCTV-systeem of het ontwikkelen van een compleet nieuw systeem, DSI Benelux B.V. ondersteunt u hiermee.

GREEN COMPANY

DSI-kantoren zijn gecertificeerd als “Green Company”. Er wordt enkel gebruik gemaakt van chloorvrij papier, zo min mogelijk geprint en bedrijfsauto’s voldoen aan de hoogste milieu-eisen.

Alle toeleveranciers van DSI worden hierop gescreend en moeten een verklaring afgeven waaruit blijkt dat men geen gebruik maakt van kinderarbeid. DSI vindt het haar morele verplichting om als onderneming een steentje bij te dragen aan een beter milieu en het kinderleed op de wereld.

> Lees meer