ONZE CERTIFICERINGEN

Wij hebben verschillende certificeringen waarmee we kunnen aantonen dat onze oplossingen veilig, accuraat en doeltreffend zijn.
 
8285
 
 

CERTIFICERINGEN

 
Wij hebben verschillende certificeringen waarmee we kunnen aantonen dat onze oplossingen veilig, accuraat en doeltreffend zijn.
 
4074
 

RoHs

Deze EU-richtlijn heeft als doel het gebruik van zes stoffen (Lood, Kwik, Cadmium, Chroom VI, PBB en PBDE) in elektronische industrie te verminderen.

CE-FCC

Dit certificaat wordt door een leverancier zelf opgemaakt op basis van een aantal basisregels.

UL

Dit Amerikaanse certificaat staat voor Universal Laboratories en waarborgt een hoge mate van beveiliging op het gebied van elektronische producten en componenten.

TüV

dit Duitse certificaat garandeert de eindgebruiker dat de kwaliteit, duurzaamheid, ergonomie en interfaces veilig en gebruiksvriendelijk zijn.

LGC Forensic

De opgenomen beelden van een Sunell-oplossing zijn veilig, betrouwbaar en kunnen niet worden gemanipuleerd door derden.

DGüV

Een Europees certificaat wat door de Europese bank wordt verstrekt indien de cameraoplossing voldoet aan de eisen van de Europese banken.

DIN Normering

Duitse normering voor transport en logistieke oplossingen. Milesightoplossingen kunnen veilig worden geïntegreerd in zowel logistieke- als transportoplossingen.

NEN Normering

Nederlands Certificaat voor de logistiek- en transportindustrie.

Icon
Hoe wij onze camera’s beveiligen

 • Beveiligde verbindingen worden ondersteund (HTTPS).
 • Double- en triple-verificatie voor gebruikers.
 • VPN mogelijkheden.
 • Sftp-upload middels double- en triple-verificatie.
 • Beveiliging van USB-poorten (alleen voor muis en toetsenbord ingesteld- backup middels triple-verificatie bruikbaar).
 • Wachtwoordafdwinging bij de eerste installatie.
 • Uitvoering van externe software is uitgeschakeld.

Icon
Hoe we NVR’s en netwerken beveiligen

 • Firmware-updates uitsluitend mogelijk via Sunell digitaal ondertekende firmwarebestanden.
 • Cryptografische bewerkingen voor verificatie en codering worden uitsluitend uitgevoerd binnen de unieke ingebouwde Trusted Platform Module (TPM).
 • Ondersteuning van HTML5 voor veilig beheer van gebruikerstoegangsrechten.
 • Netwerkverificatie overeenkomstig het 802.1x-protocol voor de LAN-, WAN- en POE-poorten.
 • SRTP Encryptie op camera’s, opslagapparaten en netwerk.
 • Onbeveiligde poorten, zoals de universele plug-and-play-functie, worden standaard uitgeschakeld. U kunt zelf een keuze maken voor de HTTPS-, RTSP-, TCP- en UDP-poorten welke u wilt gebruiken.
 • Ondersteuning van de Advanced Encryption Standard (sleutels tot en met 256 bits voor codering)

Icon
Ondersteuning van infrastructuur van openbare sleutels
(Public Key Infrastructures)

 • Alle camera’s worden geleverd met ondertekende certificaten.
 • Unieke ingebouwde Trusted Platform Module (TPM), voor uiterst veilige cryptografische bewerkingen.
 • Klantspecifieke certificaten.
 • Ondersteuning voor externe KPI-oplossingen.

In al onze Sunell IP-camera’s en NVR’s zijn beveiligd met de volgende extra’s.

Uitgebreid wachtwoord beheer

Een standaard wachtwoord is niet meer van deze tijd. De producten van Sunell zijn voorzien van een uitgebreid wachtwoordbeheer, die bestaat uit minimaal 8 verschillende tekens die u elke periode kunt laten wisselen. Naast het feit dat het gebruikers vaak zeer zwakke wachtwoorden gebruiken, vergeet men ze ook regelmatig. Om dit te voorkomen is er een wachtwoordmanager, die u vanuit de VMS of NVR ondersteunt.

Keytalk

KeyTalk is een internationaal opererend Nederlands softwarebedrijf dat geïntegreerde IT-beveiligingsoplossingen biedt op het gebied van extra beveiligde authenticatie. De wereldwijd gepatenteerde technologie ‘pusht’ kortlevende digitale certificaten van een server naar vrijwel elk apparaat.

SFTP-upload

SSH File Transfer Protocol of Secure File Transfer Protocol, is een afzonderlijk protocol dat  werkt via een beveiligde verbinding. Het voordeel is de mogelijkheid om gebruik te maken van een beveiligde verbinding om bestanden over te zetten en door het bestandssysteem te navigeren op zowel lokale als externe systemen.

IEEE.80.2X op de LAN- en WAN-poorten

De IEEE 802-standaard bestaat uit een reeks netwerkstandaarden die de specificaties van ethernet tot draadloos internet dekken. IEEE 802 is onderverdeeld in 22 delen die de fysieke en gegevensverbindingsaspecten van netwerken omvatten.

SRTP-encryptie

Secure Real-Time Protocol is een uitbreiding van het RTP-protocol met een verbeterd beveiligingsmechanisme. Het biedt codering, authenticatie en integriteitsverificatie van gegevens en berichten die worden doorgegeven via het RTP-gebaseerde communicatieprotocol.

Malware-vrije firmware voor camera’s

Sunell en Milesight hebben ieder een eigen software voor de camera’s en NVR’s. Hierdoor is de controle op de malware door een extern bedrijf beter uit te voeren. Iedere nieuwe update wordt uitvoerig getest op malware en andere hidden files. Pas nadat de goedkeuring van onze controleurs wordt afgegeven, brengen wij de update uit.

SNMP log files

SNMP is een netwerkprotocol dat is gemaakt om een consistente en betrouwbare manier te bieden voor verschillende apparaten in een netwerk om informatie met elkaar te delen. Hiermee kunnen apparaten communiceren, zelfs als de apparaten verschillende hardware zijn en verschillende software gebruiken.

Triple verification voor back-ups.

Multifactor-authenticatie verbetert de veiligheid aanzienlijk. Het is onwaarschijnlijk dat een aanvaller alle drie elementen die betrokken zijn bij triple verification kan vervalsen of stelen, wat zorgt voor een veiligere inlog.

Videobewaking en het Internet of Things

 
De veiligheid van uw bewakingsgegevens is even belangrijk als de mensen en gebouwen die u beveiligt.
 
DSI Benelux BV biedt een haar partners en klanten de hoogst verkrijgbare veiligheidsoplossingen op basis van End to End encryptie en netwerkbeveiligingen.
 
Videobeveiligingsgegevens worden steeds vaker opgenomen in lokale en globale netwerken. Een stijgend aantal randcomponenten (camera’s) stuurt hun gegevens naar hoofdcomponenten (servers) via internet, waar digitale indringers en hackers rondhangen.
 
Omdat videogegevens vaak zeer gevoelig zijn, pakt DSI/Sunell maximale gegevensbeveiliging systematisch aan en houdt daarbij rekening met fysieke veiligheid en met cyberbeveiliging.
 
We creëren vertrouwen door aan elke component binnen het netwerk een verificatiesleutel(SRTP) toe te wijzen.
 
We beschermen gegevens tegen hackers door de gegevens te versleutelen op hardware niveau met behulp van een crypto grafische sleutel die veilig is opgeslagen in een unieke ingebouwde Trusted Platform Module (TPM).
 
Gebruikerstoegangsrechten kunnen eenvoudig worden beheerd, zodat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot uw gegevens.
 
We kunnen een infrastructuur voor openbare sleutels (PKI) ondersteunen.