Wat is CCTV en hoe kan het een bedrijf helpen

De ontwikkelingen in de wereld van videotechnologie (CCTV) volgen elkaar razendsnel op: intelligente videosoftware, drones met camera’s, virtual reality of video-hologrammen. Nieuwe technieken worden steeds toegankelijker, maar voor de juiste inzet van videotechniek in organisaties is er expertise vereist.

In hoeverre bent u in staat dit effectief te gebruiken om uw organisatie veiliger te maken of om beter te kunnen communiceren en presenteren?

Wij leveren IP-CCTV-oplossingen voor surveillance en industriële oplossingen. Of het nu een oplossing is die uw pand in de gaten houdt, of een oplossing die het productieproces controleert, onze cameraoplossingen zijn in staat om, met het analytische software pakket dat wij leveren, tot hoge prestaties te gaan.
cctv - DSI Benelux BV

De inzet van CCTV

Videosurveillance voor gebouwen, controles in de industrie, kentekenherkenning, objecten tellen, samenscholing, audio via een bekabeld netwerk of sterke point-to-point wifi-oplossingen.

Wilt u dit gekoppeld hebben aan een toegangscontrolesysteem of kassaregistratiesysteem? Hiermee kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Alles wordt door ons tot in de puntjes geleverd en eventueel ingeregeld. Het cijfer 9+ is wat wij willen verdienen. Voor minder doen wij het niet.

Wilt u videotechnologie op de juiste manier inzetten, dan is het belangrijk de juiste keuzes te maken uit het brede aanbod. Om de kwaliteit te garanderen, complexiteit te verminderen en het geheel beheersbaar te houden, dienen de gekozen video-oplossingen en uw huidige IT-infrastructuur op elkaar afgestemd te zijn.

Wij zetten onze videokennis en -ervaring in om organisaties hiermee te helpen en we maken daarbij gebruik van gerenommeerde cameramerken en videomanagementsoftware.

U kunt bij ons terecht voor het ontwikkelen, ontwerpen, implementeren van doeltreffende video-oplossingen en –diensten op diverse toepassingsgebieden, zoals veiligheid, beveiliging, visualisatie en presentatie van bedrijfsprocessen, publiekstromen en communicatie.

Milesight en Sunell

DSI vertegenwoordigt een tweetal merken, namelijk Milesight en Sunell. Beiden zijn speciaal ontwikkeld zijn voor videomanagement en surveillancetoepassingen, waarbij toegangscontroles, alarmcentrales en gebouwbeheersystemen naadloos integreren door middel van een open platform, een goed gedocumenteerde API en ONVIF-ondersteuning.

Beide merken helpen met cybercrime-oplossingen en beveiliging van camera’s. Zo zijn alle camera’s en NVR’s leverbaar met SRTP-encryptie. Een standaard wachtwoord is tegenwoordig niet genoeg. Zo wordt er gebruik gemaakt van een twee-staps-verificatie voor toegang tot de camera, NVR of VMS en alle software is gecontroleerd en getest op malware-issues.

Alle camera’s zijn uitgevoerd als H.265+-versie, met een 2, 4 of 8 megapixel resolutie, variërend van 15 tot 120 fps. De Sony Starvis-processor zorgt ervoor dat elke camera HLC/WDR, 0,002 Lux en analytische mogelijkheden heeft. Een buitencamera is standaard IK10 en IP67 en kunnen optioneel uitgevoerd worden met bliksembeveiliging tot 25000kv.

 

NVR’s

De NVR’s ondersteunen allemaal H.265+/4K en kunnen met ingebouwde PoE worden geleverd. Elke NVR is standaard voorzien van een Western Digital Purple-harde schijf, variërend van 1TB tot 4TB en kan optioneel worden uitgebreid tot 40TB (4 schijven van ieder 10TB).

Onze merken zijn plug-en-play. Sluit de camera’s aan op een switch of op de ingebouwde PoE-switch en de NVR.

De Sunell NVR’s zijn allemaal H.265+/4K uitgevoerd en voorzien van alle mogelijke veiligheidseisen zoals IEEE802.X, HTML5, twee- en drietraps controles bij inloggen, beveiligde USB-poorten van waar er geen backups kunnen worden gemaakt. HTTPS met SSL voor webrowser doeleinden.

 

Lees meer over Milesight en Sunell

milesight - DSI Benelux BV
Wilt u meer weten over deze oplossing neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of demonstratie.