Beveiligingsoplossingen voor assemblage

In productiebedrijven draait het om continuïteit en veiligheid. Gaat er iets mis in het productieproces? Dreigt het proces stil te vallen? Dan moet dat onmiddellijk worden gesignaleerd. Bovendien moet de veiligheid gegarandeerd zijn.
Als geen ander hebben productiebedrijven dan ook behoefte aan betrouwbare oplossingen. DSI biedt oplossingen die bijdragen aan de optimalisatie van uw productie- en logistieke processen en de veiligheid in en om uw bedrijf verbeteren.

 

Voordelen: 

  • Eenvoudig zicht op locaties van afstand
  • Zicht op meerdere locaties tegelijk
  • Mogelijkheden om naast beeld ook prestaties van machines te volgen
  • Monitoren van machines die actief zijn

DSI

Intelligente beveiligingsoplossingen

Goed bedachte, intelligente beveiligingsoplossingen kunnen productieprocessen optimaliseren. DSI producten kunnen heel eenvoudig worden geintegreerd integreert in toegangsbeheer, inbraakbeveiliging  en brandbeveiliging, niet alleen met elkaar maar eventueel ook met uw eigen systemen voor proces- bewaking of personeelsregistratie. Hierdoor ontstaat een samenhangend, intelligent en efficiënt geheel.
We zetten beveiligingstechniek in om het betreden van het terrein door onbevoegden tegen te houden, de toegang tot bepaalde ruimtes te beperken, brand te signaleren of aan te tonen dat uw proces voldoet aan de bepaalde wet- en regelgeving. Camera’s implementeren we voor beveiligingsdoeleinden of om processen te monitoren. Zo wordende camerabeelden in sommige industrieën gebruikt om machines te bedienen; nauwkeuriger dan met het blote oog.

Food defense

Bedrijven uit de voedingsmiddelenindustrie dienen volgens recente wet- en regelgeving over een Food Defense plan te beschikken. Het doel is dat deze bedrijven er alles aan doen om veilige producten te produceren. Food Defense moet niet verward worden met voedselveiligheid. Dit heeft vooral betrekking op HACCP eisen, terwijl Food Defense betrekking heeft security maatregelen.
Maatregelen:

  • terreinafscheidingen
  • gecontroleerde toegang tot terreinen, gebouwen en ruimten
  • identificatie en registratie van bezoekers, externe dienstverleners en transporteurs

Assemblage
Wilt u meer weten over deze oplossing neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of demonstratie.